Att välja bil!

När man ska köp bil så är det ju en himla massa att tänka på. Vare sig man ska köpa en ny eller en bedagad, som vi nämnt förut så är det en del saker som man bör se över inan man slår till. En sådan sak är hur dyr bilen är i drift och hur miljövänlig bilen faktiskt är.

mil

Teknikens värld har faktiskt testat hur dyra bilarna är och den som var bäst i deras test var Toyota Aygo. Den slutade på 18,96 kronor per mil mesans de flesta smogilarna kostar mellan 19 och 28 kronor per mil. Miljöbilsrabatten gör så att milkostnaden sjunker med 1,33 kronor. Så självklart tjänar man på att välja en miljöbil, även när det gäller driftkostnaden. Sedan finns det ju skillnader i hur ofta bilar behöver service eller strular oftare som man kan se till att kolla upp. Vare sig man behöver service elleror det bara handlar om en liten reservdel så som ny tändspole till bilen så skiljer det faktiskt sig från bil till bil. Vilken bil har ni valt? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *