Tänk begagnat!

beg

Att handla begagnade varor är ju sen gammalt en av de absolut bästa sätten att enkelt kunna vara miljömedveten och miljövänlig. Men det handlar inte bara om kläder och ljusstakar. När du börjar tröttna på din gamla bil eller är i behov av att byta till en större så kolla efter begagnat i den avdelningen också. Du kommer både undan billigare och du hjälper till att spara på resurser. Något du kan göra själv för att få så mycket som möjligt för din bil är att vårda den, som om den bara var till låns. Att köpa nya bilmattor för att skona bilgolvet är en riktigt bra metod. Att även lämna in den för genomkoll ganska regelbundet hjälper till att se problem innan de riktigt brytt ut, vilket sparar både jobbiga överraskningar och stora hål i plånboken. Vi alla kan ju göra något, utan någon större ansträngning för att faktiskt vara med i kampen för en bättre framtid för våra barn!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *